Disclaimer

De website van De Taal van je Ziel is voor persoonlijk (niet-commercieel) gebruik.

Deze website is primair bedoeld ter informatievoorziening over het samenwerkingsverband tussen Jeroen Saris en Wilmy Seykens, hun werkwijze, voor mensen die willen deelnemen aan een workshop systeemopstellingen, voor verwijzers en andere belangstellenden.

Content van de website

De Taal van je Ziel betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie en onderhoud van deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. De teksten en afbeeldingen van deze website mogen niet worden overgenomen of vermenigvuldigd, zonder dat hiervoor schriftelijke toestemming is verkregen van Jeroen Saris, Wilmy Seykens en Wim van der Wiel. De Taal van je Ziel kan geen garanties geven voor het foutloos en/of ononderbroken functioneren en weergeven van deze site.
De informatie op deze website is gebaseerd op huidige inzichten en visie. Deze informatie kan zonder nadere voor-aankondiging worden aangepast. Aan de geboden informatie op deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De Taal van je Ziel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die kan ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze website. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de specifieke individuele situatie van de gebruiker. De informatie kan niet worden gebruikt als vervanging van persoonlijk advies.

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast worden vanuit tal van sites links gelegd naar deze site. De Taal van je Ziel is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt vertoond.

Vertrouwelijkheid
Gegevens die u bij een bezoek aan deze website verstrekt (bijvoorbeeld in het contactformulier) worden strikt vertrouwelijk behandeld, met inachtneming van de wettelijke regels. Zie ook de informatie over privacy.

Vragen of opmerkingen
Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Uw bericht zal zo spoedig mogelijk worden beantwoord.