Laden Evenementen

Systeemopstellingen Leuven (B)

7 juni 2025, van 09:30 tot 18:00


De algemene workshop Systeemopstellingen is bedoeld voor mensen die hun vraag willen onderzoeken met een opstelling, en/of hun (systemisch) bewustzijn willen vergroten, of wel eens een familieopstelling willen meemaken.
We beginnen met een korte inleiding over hoe systemen werken. Daarna wordt er met opstellingen gewerkt. We bespreken eerst de vraag die je inbrengt. Vervolgens doen we een voorstel wat en wie er wordt opgesteld. Je kiest representanten voor jezelf en de andere familieleden/symptomen. Deze geef je vervolgens intuïtief een plaats en kijkrichting in de ruimte.

In een opstelling worden verborgen patronen binnen het systeem zichtbaar. We zoeken naar mogelijkheden om deze patronen te doorbreken. Bijvoorbeeld door de posities van de representanten te veranderen, waardoor er ruimte voor een andere beweging kan ontstaan.

Tijdens een algemene workshop komen vaak verschillende thema’s aan bod. Ze zijn meestal sterk met elkaar verbonden en vaak herkenbaar voor alle deelnemers. Hierdoor zet deelname vaak aan tot een veranderingsproces, waarin je eigen (onbewuste) vragen verhelderd worden en je (systemisch) bewustzijn vergroot.

download hier de flyer

Aanmelden workshop

  Gegevens

  Datum:
  7 juni 2025
  Tijd:
  09:30 tot 18:00

  Locatie

  Leuven
  Donkerstraat 2
  Neerijse, 3040 België
  + Google Maps
  Site:
  Bekijk de site van Locatie

  Organisator

  De Taal van je Ziel
  Telefoon:
  06-28573215 / 06-41624847
  E-mail:
  info@detaalvanjeziel.nl
  Site:
  Bekijk de site van Organisator