Laden Evenementen

Systeemopstellingen (vol/reservelijst)

18 december, van 09:30 tot 18:00


De algemene workshop Systeemopstellingen is bedoeld voor mensen die hun vraag willen onderzoeken met een opstelling, en/of hun (systemisch) bewustzijn willen vergroten, of wel eens een familieopstelling willen meemaken.
Na een korte inleiding over hoe systemen werken, wordt er met opstellingen gewerkt. We bespreken eerst de vraag die je inbrengt. Daarna doen we een voorstel wat en wie er wordt opgesteld. Je kiest representanten voor jezelf en de andere familieleden/symptomen. Deze geef je vervolgens intuïtief een plaats en kijkrichting in de ruimte.

De verborgen patronen binnen het systeem worden hierdoor zichtbaar in de opstelling. Door o.a. de posities van de representanten te veranderen wordt gezocht naar een manier om deze patronen te doorbreken en een oplossing hiervoor te vinden.
Tijdens een algemene workshop komen vaak verschillende thema’s aan bod. Ze zijn meestal sterk met elkaar verbonden en vaak herkenbaar voor alle deelnemers. Hierdoor zet deelname vaak aan tot een veranderingsproces, waarin je eigen (onbewuste) vragen verhelderd worden en je (systemisch) bewustzijn ontwikkelt.

Download hier de flyer

Aanmelden workshop

  Ja ik ga akkoord met het versturen van deze gegevens over het internet. *  Gegevens

  Datum:
  18 december
  Tijd:
  09:30 tot 18:00

  Locatie

  Sarvata
  Schependomlaan 17e
  Nijmegen, 6542RL Nederland
  + Google Maps

  Organisator

  De Taal van je Ziel
  Telefoon:
  06-28573215 / 06-41624847
  E-mail:
  info@detaalvanjeziel.nl
  Site:
  www.detaalvanjeziel.nl