Laden Evenementen

Systeem / Familieopstellingen Leuven (B), (nog 2 plekken beschikbaar)

7 november, van 09:30 tot 18:00


De algemene workshop Systeem/familie opstellingen is bedoeld voor mensen die hun vraag willen onderzoeken met een opstelling, en/of hun (systemisch) bewustzijn willen vergroten, of wel eens een familieopstelling willen meemaken.
Na een korte inleiding over hoe systemen werken, wordt er met opstellingen gewerkt. De vraag die je inbrengt word eerst kort besproken, waarna wordt bepaald wat en wie er wordt opgesteld. Er worden representanten gekozen voor jezelf en de andere familieleden/symptomen, die je dan intuïtief een plaats geeft in de ruimte.

De verborgen patronen binnen het systeem worden hierdoor zichtbaar in de opstelling. Door o.a. de posities van de representanten te veranderen wordt gezocht naar een manier om deze patronen te doorbreken en een oplossing hiervoor te vinden.
Tijdens een algemene workshop komen vaak verschillende thema’s aan bod. Ze zijn meestal sterk met elkaar verbonden en vaak herkenbaar voor alle deelnemers. Hierdoor zet deelname vaak aan tot een veranderingsproces, waarin je eigen (onbewuste) vragen verhelderd worden en je (systemisch) bewustzijn ontwikkelt.

Download hier de flyer

Aanmelden workshop

Ja ik ga akkoord met het versturen van deze gegevens over het internet. *Gegevens

Datum:
7 november
Tijd:
09:30 tot 18:00

Locatie

Leuven
Gemeentestraat 227
Leuven, 3010 België
+ Google Maps
Site:
www.energetischlichaamswerk.com

Organisatoren

De Taal van je Ziel
Liesbeth Delmarcel