Vooraankondiging Training de Taal van je Ziel (systemisch leven en werken)

Tijdens onze maandelijkse workshop krijgen we regelmatig de vraag of we ook een opleiding geven. Tot nu toe was dit niet het geval. Maar we merkten in de loop van de jaren ook bij onszelf de behoefte groeien om meer verdieping aan te bieden. Wij leven en werken vanuit de systemische visie en dit helpt ons bij grote en kleine gebeurtenissen in ons leven. Na 10 jaar samen opstellingen geven zetten we nu vol enthousiasme een volgende stap in ons aanbod. We willen onze ervaring graag met jullie delen in onze training.

Training de Taal van je ziel: systemisch leven en werken

Systeemgericht leven en werken ontwikkel en leer je vooral in de het dagelijks leven en door te kijken naar hoe anderen dit doen. Daarom bestaat de training uit een combinatie van 6 lesdagen en 4 ervaar dagen. Tijdens de lesdagen werken we aan de hand van de volgende thema’s:

Lesdag 1: Systemische principes

Lesdag 2: Gewaar zijn

Lesdag 3: Systemisch kijken

Lesdag 4: Lichaam/Ziel/Geest

Lesdag 5: Verbinding met het grotere geheel

Lesdag 6: Reflectie dag

Naast theorie bestaat een lesdag uit ervaringsgerichte oefeningen waarbij je zowel individueel als in groepjes je systeem nader onderzoekt middels opstellingen.  Op deze manier verdiept je systemische kennis, kun je oefenen met zelf opstellingen begeleiden en wissel je ervaringen uit met elkaar.

Tussen de lesdagen door neem je minimaal 4 keer deel aan de reeds geplande workshops. Dit noemen we de ervaar-dagen. Je bent daarin vrij te kiezen aan welke workshop je deelneemt.

Verdere praktische informatie volgt binnenkort.

Alvast je interesse kenbaar maken? Dat kan per mail.